GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Dosarul “cocaina in cosmos”

[ 0 ] 30 mai 2012 |

Este pentru a doua oară în decursul unui an când este descoperită cocaină în cadrul centrului spaţial, unde toleranţa cu privire la droguri este zero.

Purtătorul de cuvânt al NASA, Allard Beutel, a declarat că a fost găsit un praf alb, pe 7 martie, care în urma testelor s-a dovedit a fi cocaină. Substanţa se află într-un laborator pentru teste suplimentare.

Anul trecut in ianuarie au fost găsite urme de droguri într-o pungă de plastic aflată într-o parte securizată a unui hangar. Atunci, circa 200 de angajaţi au fost testaţi, insa nimeni nu a fost arestat, iar cazul a fost închis.

Toţi angajaţii NASA sunt supuşi la teste antidrog, ca parte a unei politici de zero toleranţă a drogurilor. Această regulă a fost instituită în urma acuzaţiilor de acum trei ani potrivit cărora în urma unei petreceri a membrilor echipajului, cel puţin doi astronauţi au zburat în spaţiu în stare de ebrietate.

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.