GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

De trei ori business jet: Falcon 900LX

[ 0 ] 4 aprilie 2012 |

Zic de trei ori caci, aeronava certificata anul trecut de catre cei de la Dessault are trei motoare, cu unul mai mult decat rivalii sai: Gulfstream sau Bombardier.

 

Falcon 900 LX este ideal pentru calatoriile peste ocean, avand o autonomie de peste 4.000 de mile. Aceasta cifra se datoreaza wingleturilor, atuu nou pentru o aeronava produsa de inginerii de la Dessault. Acele aripioare din capetele aripilor ofera business-jetului o autonomie mai mare, dar si o decolare sau aterizare mai scurta.

O alta noutate, fata de modelele precedente o constituie avionica de ultima generatie din cockpit, care ofera pilotilor informatii chiar si pe parbrizul aeronavei, gratie sistemului HUD inspirat din constructia avioanelor de vanatoare.

Trimotorul poate purta pana la 19 pasageri, in functie de configuratia aleasa,  in conditii de lux. Acestia beneficiaza chiar si de internet si telefonie mobila. La 42 de milioane de dolari, ar fi absurd sa nu ofere toate aceste conditii, nu?

Ca si performanta in zbor, 900 LX poate zbura in croaziera cu pana la 0.8 Mach, la un plafon testat de pana la 51.000 picioare.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Cessna a lansat M2 – cel mai nou business jet
  2. Zboruri anulate, in vestul Europei, din cauza zapezii
  3. Primul avion electric romanesc
  4. Descoperă zborul
  5. Diamond prezinta DA36 E-Star, primul hibrid construit in serie
  6. Frumos, Inovativ, Puternic. Corvus Phantom
  7. Silver Wing – Cartierul zburatorilor

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.