GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Incidente aviatice: Cow Strike

[ 2 ] 11 martie 2012 |

Cu totii stiti de popularele “bird strikes“, in care cate un avion de pasageri mai loveste cate o pasare…doua, trei. Se poate si mai rau de atat. Acum doua zile, un McDonnell Douglas MD-82, inmatriculat YV348T, ce zbura pe ruta Caracas – Santo Domingo cu 125 de pasageri la bord si sase membri ai echipajului a lovit doua vaci in timp ce rula pe pista, dupa aterizare. Cow-strike-ul a avut loc pe pista 30 de pe aeroportul San Domingo.

Din fericire nimeni nu a fost ranit, cu exceptia vacilor care au fost facute…carne tocata de burgeri. aserca md82 yv348t santo domingo 120307 1 Incidente aviatice: Cow Strike

Aeronava a fost usor avariata la trenul de aterizare stang, si la aceeasi aripa.

Pasagerii nu au declarat decat o aterizare lina, urmata de o zdruncinatura puternica si de un val de sange ce a izbit hublourile de pe partea stanga.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Razvan Nicola via Facebook spune:

    lasa ca avem si noi! horse strike ; wildboar strike ; dog strike…

  2. Sebi spune:

    asta cam asa e

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement