GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Spartanul ROAF in misiune de salvare

[ 1 ] 19 februarie 2012 |

Saptisprezece persoane au fost ranite in urma exploziei unui club din Sighetul Marmatiei. Sapte dintre ele aseara, pe cand petreceau, celelalte zece astazi, in urma unei a doua explozii. Cei din urma sunt electriceni, reprezentanţi ISU, poliţişti, personal Electrica şi de la societatea de gaze, veniti sa cerceteze cauzele producerii exploziei de azi noapte.


Toţi cei 17 răniţi în deflagraţiile petrecute în imobilul din Sighetu Marmaţiei au fost transportaţi iniţial la spitalul din Baia Mare, cu arsuri.

Şase dintre ei au fost ulterior aduşi la Bucureşti, cu o aeronavă militară. Aeronava a aterizat la baza 90 din Otopeni in cursul zilei de azi. Un echipaj SMURD şi subsecretarul de stat Raed Arafat au însoţit victimele la Spitalul de Arşi din Capitală.

C27J Spartan a salvat astazi 17 vieti. Foto: Bogdan Enachi

Emil Tecuceanu, pilotul instructor al aeronavei Spartan. Foto: Bogdan Enachi

“Cei transportaţi la Bucureşti au arsuri de gradul doi sau trei, în special la nivelul feţei”, a spus directorul medical al spitalului din Baia Mare, Radu Dragoş. Victimele primei explozii au între 16 şi 23 de ani.

Alţi 9 răniţi, din a doua explozie, vor fi transportaţi în Capitală cu aceeaşi aeronavă a Ministerului Apărării. Aeronava a decolat din Baia Mare şi se îndreaptă în aceste momente spre Bucureşti, relateaza realitateatv.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Super seara de jazz la Aerial Club Galati

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.