GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Avioanele lui Richard VanGrunsven # 2

[ 0 ] 18 ianuarie 2012 |

- continuare -

Adresa web a Van’s Aircraft http://www.vansaircraft.com/

Richard VanGrunsven a cumparat un avion din lemn, tip Playboy Stits pe care l-a imbunatatit. I-a inlocuit aripile, i-a montat frane aerodinamice si i-a inlocuit motorul cu unul mai puternic.Acest avion a fost numit RV-1 si a iesit la zbor in 1965.  Ulterior a proiectat si  construit primul sau avion, suta la suta original. Acesta a fost RV-3 avion cu un singur loc. Este un avion cu un foarte bun raport calitate-pret, care poate fi construit din kit la un pret de sub 30.000 de dolari. RV-3 a fost primul dintr-o serie care a ajuns recent la modelul RV-12. Rv-12 este un avion two seat, side by side cu aripile total detasabile, pentru a fi usor transportat si hangarat intr-un spatiu cat mai mic. El face parte din categoria E-LSA, (Experimental Light Sport Aircraft) conform reglementarilor a Federal Aviation Administration.

 Fabrica de avioane si kituri Van’sAircraft este situata in orasul Aurora din statul Oregon, Statele Unite ale Americii. Aici au fost produse o mare varietate de kituri din care au fost construite in sistem home-made peste 7.544 de avioane. Partile componente, aripi, fuselaje si ampenaje sunt construite in general din duraluminiu. Dar sunt si componente realizate din fibra de sticla, cum ar fi de exemplu, capota motorului, carenajele rotilor trenului de aterizare …etc.

RV - 12: Rotax 912 ULS/100 CP - Viteza maxima 138 mph - Viteza de croaziera 116 mph - Raza de actiune 842 Km

RV-12 construit din Kit

Magazia de Kituri

 Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Mit sau realitate? Avioanele pot manipula prognoza meteo!
  2. Silver Wing – Cartierul zburatorilor
  3. Pilot Magazin a fost in culisele Carpatair! | FOTOREPORTAJ + VIDEO
  4. Avioane din familia Suhoi
  5. Aviatori de seama: Iosif Silimon
  6. Aviatia intre cele doua razboaie mondiale
  7. La Arad se construiesc avioane ultrausoare

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Mihai Nazare. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.