GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Zboruri anulate, in vestul Europei, din cauza zapezii

[ 7 ] 1 noiembrie 2011 |

Zăpada a dat peste cap vineri, 17 decembrie 2010, traficul aerian în întreaga Europă occidentală, determinând peste 800 de anulări de curse şi întârzieri importante în Germania, Olanda şi Elveţia, informează Associated Press.

Una dintre cele mai grele situații se înregistrează în Germania, unde au fost anulate peste 600 de curse aeriene. La Frankfurt, până vineri, au fost anulate 470 de zboruri, după ce în cursul nopţii aeroportul a fost închis timp de o oră, iar aproximativ 1000 de pasageri au fost nevoiţi să-şi amâne călătoriile.

Pe aeroportul din Munchen, al doilea ca mărime din Germania, 113 zboruri au fost anulate, iar pe cele din Dusseldorf şi Stuttgart, peste 20 fiecare.

Pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, unul din cele mai aglomerate din Europa, au fost anulate peste 100 de zboruri, iar agenţia europeană Eurocontrol a avertizat că sunt posibile întârzieri de curse de până la 4 ore şi jumătate.
De asemenea, traficul rutier şi feroviar din Olanda a avut de suferit din cauza ninsorilor abundente, blocându-i în aeroport pe pasagerii ale căror curse au fost anulate. Agenţia meteorologică olandeză a emis o alertă de căderi masive de zăpadă şi condiţii grele de trafic valabilă îndeosebi în vestul ţării.

Şi în Elveţia, în jur de 100 de zboruri au fost anulate din cauza zăpezii, iar aeroportul din Geneva a fost temporar închis în cursul dimineţii. Cea mai mare parte din cursele anulate s-au înregistrat la Zurich, principalul aeroport al ţării, cu 84 de zboruri.

În Marea Britanie, aeroportul internaţional din Belfast a fost închis vineri dimineaţa din cauza căderilor de zăpadă, care au provocat de asemenea întârzieri şi anulări de zboruri şi la Birmingham şi pe aeroportul Luton, la Londra.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Zboruri anulate
  2. Curse Tarom anulate spre Grecia
  3. Curse anulate in SUA
  4. Ceaţa dă peste cap orarul zborurilor la Cluj
  5. Ceaţa dă bătăi de cap

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Comentarii (7)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Mihaela Rotariu via Facebook spune:

    Ati gresit postul!

  2. Ioana Girjoaba via Facebook spune:

    fratilor, era sa fac atac…. ma si gandeam sa merg sa pun cauciucurile de iarna !

  3. :)) Ne pare rau, siteul are un bug pe care inca nu l am descoperit. Pune articole vechi. Uneori, nu e o problema, alteori…aveti impresia ca e 1 aprilie:))

  4. ne place bug-ul vostru! e simpatic!

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.