GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Conferinta de presa Wizz Air 2011 | Wizz Air adaugă a şasea aeronavă bazei din Bucureşti | VIDEO

[ 0 ] 11 noiembrie 2011 |

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low cost din România, din Europa Centrală şi de Est anunţă lansarea unei noi rute din vara anului viitor şi creşterea frecvenţelor pentru zborurile deja existente. Tot atunci, flota de avioane Wizz Air de pe Baneasa va avea un nou membru, o a sasea aeronava Airbus A 320.

Noua rută spre Verona (Italia) va fi operată iniţial, începând cu 23 iunie, de 3 ori pe săptămână, în timp ce zborurile spre Milano – Bergamo, Veneţia – Treviso, Madrid, Dortmund, Bari, Cuneo Torino, Catania, Forli – Bologna şi Pisa vor fi operate cu frecvenţe mai mari faţă de vara trecută.

Biletele pentru toate rutele sunt deja disponibile pentru vânzare pe wizzair.com. Tarifele pentru Verona pornesc de la 96 lei (un singur zbor, cu toate taxele incluse)

Wizz Air a devenit cea mai mare linie aeriană din România cu un obiectiv de peste 2,5 milioane de pasageri transportaţi în 2011. În anul ce urmează vom avea o flotă compusă din 10 aeronave moderne A320 operând de la cele 4 baze: Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara şi Tîrgu Mureş, reprezentând o investiţie de aproximativ o jumatate de miliard de euro. Pe lângă acest lucru, am creat 3.000 de locuri de muncă la nivel local şi am devenit un element esenţial al infrastructurii de transport din România” – a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.

Se muta Wizz Air de pe Baneasa?

“Managementul Aeroportului Otopeni nu va face bine dacă forţează companiile low cost să se mute. Cred că Wizz Air are o poziţie destul de bună pe piaţă încât să nu plece, dar dacă va trebui să ne mutăm, vom fi forţaţi să ne revizuim capacitatea de transport şi tarifele. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla pieţei de aviaţie este ca, din cauza unei decizii ca aceasta, companiile să plece şi să facă investiţii pe alte pieţe”, a declarat Jozsef Varadi.
El spune că Aeroportul “Henri Coandă” (Otopeni) practică tarife mai mari comparativ cu alte aerogări din regiune precum Varşovia şi Budapesta.
“Este ridicol, pentru că nu există o justificare din punct de vedere al pieţei pentru aceste tarife”, a afirmat directorul Wizz Air.

Acesta a incheiat declarand ca vor ramane pe Baneasa cat se va putea de mult.

Despre mutatul pe Aeroportul Otopeni, precum si despre scandalul din Timisoara, puteti afla chiar in videoul urmator:


Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Daca se inchide Aeroportul Baneasa, ce vor pati companiile low-cost ce opereaza aici? Wizz Air pregateste destinatii noi. CITITI aici care
  2. Wizz Air intră pe piaţa din Macedonia
  3. Cursă Wizz Air anulată
  4. Wizz Air ameninţă că părăseşte aeroportul din Cluj
  5. Pilotul Wizz Air către o controloare de trafic din Cluj, în timpul aterizării: “Mi-e dor de tine”

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Editorial, News, Pilot Magazin TV

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.