GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Poker online, solutie anti-plictiseala pentru zilele ploioase de toamna

[ 0 ] 22 septembrie 2011 |

A venit toamna si odata cu ea vor veni si zilele mohorate, ploioase si plictisitoare. Atunci, de multe ori citesc, caut noi informatii despre noutatile din lumea zborului, dar imi largesc orizonturile, cautand si alte chestii bune de pierdut vremea. Una e facebook, despre alta, va voi povesti mai jos.

Am dat peste un portal de poker online. Interfata, realizata atat in franceza cat si in engleza mi-a placut foarte mult si din ce am citit despre partypoker.fr, siteul in discutie, castigurile virtuale de la masa online de pe site, pot fi convertite in bani. Suna bine nu?

Totul incepe cu download-ul unui software de pe site-ul partypoker.fr, dupa care puteti sa incepeti jocul. Se organizeaza chiar si turnee cu acest joc de carti si daca va pricepeti si castigati multe meciuri, puteti face bani frumosi, dupa cum zic cei de pe portal.

Pacat ca nu stiu sa joc poker, caci cu siguranta mi-as fi facut cont aici sa imi incerc norocul.

Va bagati? Daca nu, voi ce faceti cand nu e vreme de zbor?

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Alte articole in afara aviatiei

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.