GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cativa piloti de aeronave ULM au zburat in cautarea celor doi disparuti din Delta. Operatiune in PREMIERA

[ 1 ] 30 septembrie 2011 |

Cativa piloti experimentati, membri ai Asociatiei Pilotilor si Proprietarilor de Aeronave Ultrausoare din Romania (APPAUM) au zburat doua zile in Delta Dunarii, in cautarea celor doi disparuti la pescuit, in cursul zilei de luni. Preotul localitatii si un prieten.

Căutările au început încă de luni seară. Preotul plecase împreună cu un prieten la pescuit. La un moment dat însă, cei doi nu au mai răspuns la telefon.

15 oameni, un elicopter, trei avioane uşoare şi trei bărci sunt pe urmele celor doi bărbaţi. După nenumărate încercări, nimeni nu avea niciun fel de informaţie referitoare la cei doi. Se zvonea că cineva i-ar fi văzut din elicopter, înecaţi.

Zvonul nu s-a adeverit, iar căutările au continuat. În tot acest timp, localnicii din Sfântu Gheorghe se roagă pentru cei doi dispăruţi.

Căutările vor continua şi in zilele urmatoare. Şansele ca bărbaţii să fie găsiţi în viaţă sunt însă minime. Pana acum nu a fost gasit nimic care sa elucideze misterul disparitiei celor doi.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Aerotouring: La pescuit in Delta…cu avionul!
  2. Aerodrom proaspat inaugurat la Rosiorii de Vede
  3. Inca nu faci parte din APPAUM? Atunci e timpul sa devii membru!

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, Avioane, Editorial, News, Pilot Magazin

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Mihaela Rotariu via Facebook spune:

    Imi pare rau pentru cei disparuti si sper sa-i gasiti cat de repede posibil. Totusi, nu ma pot abtine fara sa remarc superbul peisaj.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.