GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Bucharest Skydiving Boogie – evenimentul anului in materie de parasutism

[ 2 ] 17 septembrie 2011 |

TNT Brothers organizeaza primul festival de parasutism din Bucuresti. In cadrul evenimentului salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist, vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4500 m. De asemenea, festivalul se adreseaza si parasutistilor profesionisti care vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

Bogdan si Dragos Boeru, care practica parasutismul din 2002 si care au infiintat scoala TNT Brothers in 2010. De atunci si pana azi au aruncat din avion o groaza de elevi si clienti fericiti.


Ce se va intampla la Bucharest Skydiving Boogie (22-25 sept.) aflam din comunicatul de presa:

“Vor fi prezenti peste 40 de parasutisti cu licenta care se vor antrena cu instructori cu pregatire internationala din Spania. Acestia vor realiza formatii cat mai mari cu exercitii si demonstratii in aer (pana la 15 persoane simultan).

Premiera o reprezinta faptul ca se vor efectua salturi duminica 25 sept din doua avioane simultan: dintr-un Cessna 206 YR-TNT si un Pilatus Porter PC-6 I-CAKE.

Duminica, echipa TNT BROTHERS va realiza o formatie de 15 parasutisti prinsi in cadere libera de la 4500 m. Un spectacol inedit pentru peisajul sporturilor aeronautice din Romania care nu trebuie ratat”.

Un salt cu parasuta  costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). Preturile din Romania sunt cu 30-40% mai mici decat in restul tarilor europene.

De asemenea, TNT Brothers ofera si licenta de parasutism prin intermediul unui curs care dureaza aproximativ doua saptamani si care costa 6.000 de lei.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Paraşutism extrem
  2. La Vadeni, mai nou, se sare cu parasuta!
  3. Ieri, 10 iunie 2011, parasutistii militari si-au spus “La multi ani!”
  4. Skydive Transilvania si primul meu salt cu parasuta
  5. A trecut un an de la moartea parasutistului Dragos Ionescu
  6. Îndrăgostitele aerului [1]
  7. Desi orb, un francez a sarit cu parasuta de la 3000 m

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Evenimente, Parasutism, Pilot Magazin

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. cine face cinste daca nu ai sarit niciodata? :)

  2. Din pacate…nimeni. Dar salturile se vor face la preturi promotionale:) dintr-un super avion!

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.