GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

TAROM te trimite la Oktoberfest 2011!

[ 0 ] 30 august 2011 |

Oktoberfest, unul dintre cele mai populare festivaluri din lume îşi deschide porţile în fiecare an pentru sute de mii de participanţi dornici de distracţie, muzică şi parade, care au în comun atât preferinţa pentru bere cât şi mâncărurile tradiţionale.

Tarom 300x200 TAROM te trimite la Oktoberfest 2011!
TAROM oferă pasagerilor tarife promoţionale cu ocazia Oktoberfest pentru zborurile Bucureşti-Munchen-Bucureşti, începand de la 142 euro, tarif cu toate taxele incluse, disponibil la achiziţionarea online de pe www.tarom.ro.

Aceste tarife sunt valabile la vânzare începând cu 1 septembrie până la 12 octombrie 2011, iar perioada de călătorie este 1 septembrie -15 octombrie 2011.

TAROM operează 13 curse săptămânale la Munchen cu plecare din Bucureşti: câte 3 curse în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, 2 curse în fiecare zi de marţi, joi şi duminică şi o cursă în fiecare sâmbata.

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin, Publicitate, Timp liber, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement