GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cum ar fi sa stai in parc in timp ce astepti avionul catre…(ce destinatie vreti voi)?

[ 1 ] 1 iulie 2011 |

Ei bine…acest lucru este posibil in aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Dincolo de punctul de verificare a paşapoartelor, pasagerii vor putea acum să-şi petreacă timpul la aeroport într-un cadru surprinzător, aşezaţi langă un arbore şi ascultând ciripitul păsărilor. Trecerea de la peisajul urban la cel înverzit este anunţată de un copac în vârstă de 130 de ani şi care a fost adus aici pentru a fi salvat, după ce habitatul său natural a fost distrus.

Printr-o tehnică numită “mixed reality” oamenii se pot bucura de proiecţii cu fluturi, sunete de animale şi păsări care crează o atmosferă asemănătoare celei dintr-un parc. Airport Park îşi propune să reflecte pacea şi seninătatea parcurilor de oraş în mijlocul agitaţiei cotidiene, scriu cei de la descopera.ro

Aşa se face că în locul scaunelor şi al meselor obişnuite, pasagerii sunt invitaţi să se aşeze pe buşteni. Băncile clasice de aşteptare sunt create în aşa fel încât oamenii pot sta cât mai relaxaţi.

Pentru că este un proiect eco, autorităţile au pus la dispoziţie biciclete care prin pedalare produc energie electrică cu care pasagerii îşi pot încărca telefoanele mobile.

În concordanţă magazinele oferă produse bio, iar întreg terminalul este iluminat cu ajutorul led-urilor.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Aerodrom, Editorial, Libertate, News, Raid, Turism aerian

Autorul acestui articol: Mihai Nazare. Vezi profilul complet.


Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Tavi spune:

    AM trait sa o vad si pe asta…Senzational. Se vede cat de evoluati sunt nemtii.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.