GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Calatoresti cu avionul, cu familia iar copilul tău e agitat în avion? Vezi cinci moduri în care poţi să-l linişteşti

[ 0 ] 13 iulie 2011 |

travel with kids 1024x768 300x225 Calatoresti cu avionul, cu familia iar copilul tău e agitat în avion? Vezi cinci moduri în care poţi să l linişteşti  1. Ca să-l linişteşti, trebuie mai întâi să-l înţelegi; de cele mai multe ori, el reacţionează necontrolat deoarece este confuz şi speriat pentru că nu cunoaşte noul mediu, iar restricţiile care i se impun sunt nenumărate şi nu vin cu soluţii alternative de ocupare a timpului.

2. Ca să-l ţii ocupat, implică-l pe cel mic în planificarea călătoriei. Povesteşte-i câte ceva despre destinaţie, cum veţi ajunge acolo, ce urmează să se întâmple, astfel că toate aceste detalii îl vor face să se simtă important.

3. Familiarizează-l cu aeroportul- faceţi împreună o vizită la aeroport înainte de călătorie şi explică-i ce înseamnă fiecare aparat şi ce trebuie să facă el.

4. La îmbarcare, lasă-l pe cel mic să-i salute pe ceilalţi pasageri, făcându-le cu mâna. Cu siguranţă o să-i placă acest lucru şi, în cazul în care mai târziu va deveni neastâmpărat, oamenii nu vor deveni iritaţi.

5. Împachetează-i câteva jucării preferate pentru drum. Împachetează-i-le în hârtie colorată şi spune-i din timp, că va primi cadouri de-a lungul călătoriei dacă va fi cuminte.

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement