GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Romania – gazda din acest an a NGAP

[ 0 ] 20 iunie 2011 |

NGAP reprezinta o abreviere a numelui conferintei regionale a ICAO -  „Next Generation of Aviation Profesionals”. Aflat la a treia editie, evenimentul de anul acesta va avea loc in Romania, fiind organizat de catre Autoritatea Aeronautica Romana, Romatsa, Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti (CNAIB) si de catre Scoala Superioara de Aviatie Civila (SSAVC), ultima fiind singura organizatie certificata TRANAIR din Romania. Tranair reprezinta o divizie ICAO ce se ocupa de training in aviatie.

NGAP va avea loc in Bucuresti, intre 28-30 iunie 2011. Puteti sa va inscrieti la eveniment sau sa aflati mai multe despre acesta accesand urmatorul link: ngap.ro

In cadrul conferintei, Scoala Superioara de Aviatie va sustine o prezentare ce va avea ca tema inovatia pe care o aduce in procesul de instruire, precum si standardele din cadrul institutiei.

Pentru a insufla si altora pasiunea pentru zbor, reprezentantii SSAVC au invitat cativa copii din ciclul primar la aerodrom, oferindu-le prima lectie de zbor: Cunoasterea aeronavei. Ei au urcat cuminti, rand pe rand, in elicopterele si avioanele scolii, dar au vizitat si turnul de control. Peste ani, cativa dintre ei cu siguranta isi vor depune candidatura pentru a castiga o bursa si a deveni piloti de linie. Cum puteti ajunge piloti de linie? Va vom raspunde la aceasta intrebare intr-un articol viitor. Fiti pe faza!






Dupa ce au alergat pe langa aeronave toata dupa- amiaza, copiii s-au intins osteniti pe iarba.


Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. 101 ani de la primul zbor al unui avion romanesc, in Romania
  2. Aviatia intre cele doua razboaie mondiale
  3. Skydive Transilvania si primul meu salt cu parasuta

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Editorial

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.