GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Inca nu faci parte din APPAUM? Atunci e timpul sa devii membru!

[ 1 ] 14 iunie 2011 |

APPAUM reprezinta Asociatia Pilotilor si Proprietarilor de Aeronave Ultrausoare Motorizate.

sigla asociatia A3 300x300 Inca nu faci parte din APPAUM?  Atunci e timpul sa devii membru!

In perioada urmatoare asociatia APPAUM isi va actualiza baza de date  si  isi va reorganiza activitatea, oferind noi facilitati membrilor sai., care pot fi atat piloti, elevi sau chiar simpatizanti ai aviatiei!

In acest sens, va rugam sa trimiteti pe adresa [email protected] urmatoarele date, in vederea actualizarii :

- Nume si prenume
- Localitatea si adresa de corespondenta
- Ocupatia
- Cetatenia
- CNP
- calitatea la data actualizarii datelor (pilot / elev pilot / proprietar aeronava / simpatizant )
- tipul de aeronava detinuta si inmatricularea ei
- tipul de licenta valabila (ULM, PPL) si clasa (de ex. planor / motodelta / avion ULM etc.)
- fotografia actualizata (in format electronic, atasata la mesaj)
- adresa de e-mail
- telefon de contact

Cine nu este inca inscris in APPAUM dar doreste sa o faca , poate consulta statutul si adeziunea la adresa : www.aerodrom-floreni.ro , la sectiunea “Descarca” (linia de optiuni din partea de sus a paginii).

Cine suntem si ce facem?

Este prima asociatie din domeniul aviatiei ultrausoare din Romania si a fost infiintata in anul 2007, an in care in Romania numarul pilotilor de aeronave ultrausoare se ridica la 150 de piloti.

Constituita la initiativa unui grup de piloti si constructori ai primelor aeronave de acest tip din Romania, APPAUM s-a nascut din necesitatile momentului, reprezentate atat de lipsa de acces la informatiile tehnice si juridice specifice domeniului ultralight (ulm), cat si din nevoile imediate ale pilotilor lipsiti, in desfasurarea activitatii lor, de un suport real din partea ministerului tutelar al aviatiei.

Clubul juristilor din cadrul APPAUM, care cuprinde atat avocati care au aceasta pasiune, cat si mai multe case de avocatura asociate, asigura membrilor consultanta juridica necesara ori de cate ori este nevoie.

APPAUM a contribuit la crearea unui nou brand turistic al tarii, cel al turismului aerian, organizand raiduri aerine ce s-au concretizat in realizarea primelor pliante de turism aerian din Romania destinate promovarii tarii in strainatate. Astfel, APPAUM a propus Ministerului Turismului iniţierea unui parteneriat care să asigure promovarea turismului românesc prin zboruri si demonstraţii aeriene.

Untitled4 Inca nu faci parte din APPAUM?  Atunci e timpul sa devii membru!

APPAUM a fost si initiatorul primei retele de aerodromuri turistice comunale integrate, prin transformarea terenurilor agricole neviabile in zone de zbor, angrenand comunitatile locale  în desfasurarea de activităţi turistice, ori pentru diverse acţiuni utilitare.

Principala baza a APPAUM, aerodormul Aerofox de la Sirna Tariceni s-a constituit intr-o rampa de lansare spre implinirea visului de a zbura pentru multi tineri. Aici se organzeaza atat cursuri de pilotaj cat si evenimente artistice si tematice.

DSC 0697 Inca nu faci parte din APPAUM?  Atunci e timpul sa devii membru!APPAUM pune la dispozitia membrilor sai baza materiala existenta, oferind hangarele de pe aerodomurile sale pentru hangararea gratuita a aeronavelor. Totodata, in cadrul primului club al pilotilor, APPAUM organizeaza sejururi in cabana proprie de la Vatra Dornei, acolo unde exista si un aerodrom cu hangar.

 

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Aerodrom, Aventură, Avioane, Editorial, Publicitate, Timp liber, Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. nazare mihai spune:

    Nu-mi plac interogatoriile tip KGB, (КГБ = Комитет Государственной Безопасности) Comitetul de Stat de Securitate

    Zan.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement