GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Aurel Vlaicu – filmul

[ 4 ] 17 iunie 2011 |

Film biografic dedicat pionierului aviatiei mondiale Aurel Vlaicu, dupa un scenariu scris de Eugenia Busuioceanu, scris si publicat in 1969 la Editura Militara.

 










Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin TV, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (4)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Iustin spune:

    Trebuie mentionat faptul ca avionul lui Vlaicu din acest film a fost construit de regretatul Ioan Bobocel si a zburat mai bine decat originalul, uimind echipa tehnica din spatele acestei minunate productii.

  2. [...] http://pilotmagazin.ro/2011/06/aurel-vlaicu-filmul/ This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink. ← Paramotorul “sparge gheata” mitingului de pe Aeroportul Kogalniceanu Din culisele unui show aerian de excepţie → LikeBe the first to like this post. [...]

  3. RI spune:

    Desigur replica avionului este exceptionala. Dar e greu de afirmat daca a zburat mai bine ca originalul. Nu stiu cine e in masura sa faca aceasta comparatie, mai ales ca nimeni nu a stat la mansa (volanul) ambelor aeronave.
    P.S. Azi 17.06.2011 la ora 10.00 s-au implinit 101 ani de la primul zbor al marelui aviator roman.

  4. Valeriu spune:

    Aurel Vlaicu a fost unul dintre cei mai importanti oameni din lume, nu doar din Romania. Ganditi-va ce descoperire importanta a facut pentru omenire! :)

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement