GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Carpatair reintroduce pentru sezonul de vara zborul direct Bucuresti-Verona

[ 0 ] 20 mai 2011 |

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. Carpatair opereaza in prezent pe 9 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe.

Mai nou, compania aeriana vine cu o oferta  pentru sezonul de vara 2011, cu  zborurildirecte Bucuresti (Otopeni)-Verona.

Zborurile directe Bucuresti (Otopeni) – Verona vor fi operate in perioada 14 iulie – 15 septembrie, cu o frecventa de 3 zboruri/saptamana in zilele de marti, joi si sambata, conform orarului de mai jos:

Bucuresti (Otopeni) – Verona                                     19:35 – 20:45 (marti, joi si sambata)

Verona – Bucuresti (Otopeni)                                     21:15 – 00:15 (marti, joi si sambata)

„Reluarea zborurilor directe Bucuresti-Verona raspunde nevoii crescute de calatorie in perioada urmatoare, Italia reprezentand in continuare cea mai importanta piata pentru Carpatair. Prin re-introducerea zborului Bucuresti (Otopeni) – Verona, ne consolidam pozitia de lider pe aceasta piata, ajungand la o operare totala de 144 zboruri one-way/saptamana (72 frecvente) pe 8 destinatii” declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Zborul direct Bucuresti – Verona a fost introdus pentru prima data in operare in luna mai 2010, facand parte din strategia de dezvoltare a bazelor operationale din tara prin introducerea de zboruri externe  directe. In prezent, Carpatair are 9 baze operationale in tara, dintre care 4 au zboruri directe spre Italia, iar celelalte pot accesa destinatiile din Italia prin transfer via Timisoara.

Pe parcursul anului 2010 compania a introdus 8 noi destinatii, inregistrand o cifra de afaceri de 74 milioane euro, in crestere cu aprox. 14% fata de anul 2009. Din aprilie 2011, compania si-a largit operatiunile in Iasi, adaugand rute externe directe la cele interne deja existente. Carpatair opereaza in prezent pe 9 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de 360 zboruri/saptamana spre 26 de destinatii din 7 tari.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate atat online, prin accesarea adresei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

 

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Carpatair zboara la Istanbul

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Libertate, News, Raid, Timp liber

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.