Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cimitirul elicopterelor morţii

[ 4 ] 27 aprilie 2011 |

Sute de avioane, tancuri, autovehicule şi elicoptere folosite pentru a curăţa zona în urma exploziei reactorului de la Cernobîl, acum 25 de ani, alcătuiesc şi astăzi, la câteva mile vest de Cernobîl un imens cimitir de fiare radioactive.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , ,

Categorie:: Fotografii

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Comentarii (4)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Oare cine a fost spotterul inconstient sau extraordinar de bine echipat care a facut pozele astea?

  2. cst spune:

    Din pacate, numai tristete imi exprima fotografiile ..

  3. Astfel de “excursii” sunt facute de mai multe ori pe an de reporteri cat de cat curajosi. Spun cat de cat pentru ca prezenta in Pripyat pentru cateva ore sau chiar 2-3 zile nu este periculoasa pentru sanatate, expunerea la radiatii fiind nesemneficitativa.

    Revenind la poze, eu le stiu de cam 3-4 ani, insa e posibil ca acestea de mai sus sa fie facute chiar in 2011. Daca vreti sa vedeti si altele care nu sunt prezentate in articol:

    http://englishrussia.com/index.php/2009/03/16/chernobyl-scrap-metal/

    http://www.iaea.org/blog/Press/?p=12

    http://www.epa.gov/rpdweb00/rert/chernobyltour/tour_03.html

  4. calin spune:

    din cate stiu eu se fac vizite acolo periodice. cu ceva stampile bine puse oricine poate merge acolo, dar e destul de deprimat.

    am trecut pe acolo anul trecut, in majoritatea locurilor radiatiile sunt suportabile pentru perioade scurte iar pericolul e minim (zic eu – pe baza am ce am masurat).

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.