GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cum poti să-ţi cumperi cele mai ieftine bilete de avion

[ 1 ] 1 martie 2011 |

16971 1 12415443801 Cum poti să ţi cumperi cele mai ieftine bilete de avionIncont.ro iti arata de unde trebuie sa-ti iei informatiile si unde poti gasi chilipirurile in materie de vacante, in afara, bineinteles, a site-urilor de profil “last minute”!

Top ponturi:

1. Cautarea celei mai ieftine vacante se face ca la carte. Asta inseamna ca nu trebuie sa excluzi motoarele de cautare  precum Kayak, dar si DoHop sau SkyScanner. Dar sa nu uitam si de esky.ro sau de momondo.com! Asta ca macar sa iti faci o idee cam cat sunt tarifele!

2. Nu ezita sa iti fractionezi zborul, daca este unul mai lung, si sa incerci ca din ofertele companiilor low-cost sa “intregesti” cursa spre destinatia favorita, fie ca ea se cheama Maroc sau Thailanda.

Poti avea supriza extrem de placuta ca un zbor care, initial, costa 400 de euro sa te coste in final maximum 150 de euro.

3. Ca sa beneficiezi din timp de cele mai bune oferte, ar fi bine daca ai fi abonat la newsletter-ele tuturor companiilor aeriene low-cost. Poate suna banal, dar asa sta situatia. Apoi, nu uita ca biletele la pret preferential sunt, de regula, limitate ca numar asa ca daca vezi o oferta excelenta nu sta prea mult pe ganduri!

4. Incearca sa iti cumperi biletul de avion din timp si cand spunem asta ne referim chiar la perioade lungi de timp. Sunt calatorii pe care le poti programa cu sase luni inainte. Evita pe cat posibil perioadele sarbatorilor sau varful de sezon.

O varianta potrivita pentru o calatorie mai indepartata este sa o programezi de acum pentru octombrie sau noiembrie. Zborurile “la ore neconvenabile” sunt mai ieftine decat cele clasice, asa ca daca vrei cu orice pret “cel mai ieftin bilet”, pregateste-te pentru o trezire la o “ora non-conformista”!

5. Oferte bune vei putea gasi si pe site-urile de licitatii. Fie pentru ca cei care le-au cumparat nu mai pot sa mearga, fie pentru ca firma in cauza a decis sa faca un discount sau pur si simplu pentru ca se liciteaza vacanta, lucru aducator de trafic. Sa vedem cateva oferte, nu! Paravion a avut o licitatie interesanta! Bids.ro are inca niste oferte! Si vola.ro la fel! Nu sunt insa singurele site-uri de acest fel!

6. In ultima perioada si site-urile de deal-uri au oferte de vacante! Totul este sa fii atent si sa prinzi chiar oferta care te avantajeaza! Mai multe detalii gasiti AICI! Ca sa fii tot timpul la curent cu ofertele existente, incearca si cautareduceri.ro!

Incoming search terms:

Tag-uri: , , ,

Categorie:: Editorial, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Ancu Gabriel spune:

    buna ziua!va rog sa-mi faceti o oferta de bilet de avion pe urmatoarea ruta:plecare din Hamburg Germania pe 03 septembrie destinatie Buburesti Otopeni plecare din bucuresti in Hamburg pe 10 septembrie.obligatoriu sa ajung in Hamburg pe 10 sept. in jurul prinzului nu mai tirziu de ora 14 .va multumesc anticipat!

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement