GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Când o să fiu mare…

[ 1 ] 23 noiembrie 2010 |

… o să ma fac pilot.

Toţi am pornit de undeva. Toţi visam ceva când eram de şase -şapte ani… că o să devenim doctori, actori, preoţi sau chiar piloţi. Poate că şi tu ai visat că vei ajunge pilot, că o sa conduci propiul avion. Unii încă mai speră la asta, alţii deja şi-au împlinit visul şi sunt deja maeştri.

Dacă ai şaisprezece ani probabil că încă te gândeşti ce o să faci în viitor, dar dacă visul tău este să fii pilot, ei bine poţi începe uşor uşor să realizezi ceea ce îţi doreşti.

Visezi la permis, dar ce ai zice mai bine de un brevet de pilot? Aerocluburile private din România organizează cursuri de pilotaj. Poţi să-ţi iei brevet de pilot la 16 ani, înainte de a avea permis de conducere.

Îţi trebuie însă mult curaj, dorinţă şi pasiune în ceea ce îţi propui să faci pentru că marii piloţi cu asta au început.

Dacă stai în Bucureşti este cu atât mai bine deoarece aceste aerocluburi private la doar câţiva km. dinstanţă de visul tău. Poţi chiar să le vizitezi, pentru a-ţi face o idee despre activitatea lor, pentru a stabili dacă într-adevăr “meseria” de pilot ţi se potriveşte.

Dacă nu trebuie să te mai gândeşti, pentru că eşti sigur că asta e ceea ce îţi doreşti, iată ce trebuie să ştii:

Pentru a pilota un avion trebuie sa treci vizita  medicala si sa ai  acordul părinţilor, în cazul în care ai mai puţin de 18 ani.

Mai trebuie să ştii că pentru a obţine brevetul de pilotaj sunt necesare cel puţin 40 de ore de zbor, conform reglementărilor în România.

Preţurile variază în funcţie de aerocluburi.

După câte ore de zbor voi putea să pilotez singur?… Dacă îţi pui această întrebare trebuie să ştii că aici totul ţine de îndemânare, talent şi disciplină.

Mult succes dacă te afli pe “lista” celor care chiar îşi doresc “când vor fi mari” să devină piloţi. Să ajungeţi MARI piloţi!

Iar dacă încă nu eşti convins, vezi pozele de mai jos.

Şi îţi mai spun ceva: orice s-ar întâmpla, peste orice obsacol vei da, continuă-ţi drumul către ce îţi doreşti cu adevărat, poate într-o zi vei fi cel căruia îi voi lua un interviu.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Editorial, Libertate, Timp liber

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. [...] pe Pilot Magazin .. pentru meseria de [...]

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.