GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Qatar Airways face angajari in Romania !

[ 0 ] 14 octombrie 2010 |

Qatar Airways a demarat o campanie de recrutare de personal in Romania, in vederea lansarii, in 2011, de zboruri pe ruta Doha-Bucuresti, potrivit unor informatii de pe site-ul companiei din Orientul Mijlociu.
Cei interesati de un post in echipa de zbor a companiei trebuie sa indeplineasca anumite conditii precum: varsta minima de 20 de ani, studii medii, cunostinte de limba engleza, disponibilitatea de a se muta in Doha.

Compania ofera in schimb, printre altele, un contract pe trei ani, salariu net de la 1.579 dolari in sus, bonus de angajare, asigurare medicala si asigurare de viata.

Aplicantii la job-urile oferite de Qatar Airways se vor intalni cu reprezentanti ai companiei pe data de 23 octombrie, la Athenee Palace Hilton, potrivit informatiilor de pe site-ul companiei.

Primul zbor din capitala Qatar, Doha, catre Bucuresti este programat pe 17 ianuarie 2011. Qatar Airways opereaza curse catre 90 de orase din intreaga lume de la hub-ul sau din Doha.

Sursa: dailybusiness.ro

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.